Dokter D. Reis nieuwe praktijkeigenaar/Pensioen doker P. Reis 

Vanaf 1 april 2020 zijn Huisartspraktijk Reis en Huisartspraktijk van Eik en Duinen samen gegaan en is de praktijk overgenomen door dokter D. Reis.  

I.v.m. de corona situatie is dokter P. Reis versneld met pensioen gegaan per 1 april 2020. 

Beluister hieronder een persoonlijke boodschap van drs P. Reis:

 

Regel uw zorgzaken online via MijnGezondheid.net en/of de app Medgemak

Sinds eind 2023 werken wij (voor iedereen boven de 16 jaar en in bezit van een DigiD) met mijnGezondheid.net voor het online inzien van uw dossier of uitslagen en kunt u uw zorgzaken online regelen.

Via de app medgemak kunt u heel makkelijk uw herhaalmedicatie aanvragen, online afspraken maken of een bericht/vraag aan een van de zorgmedewerkers (huisarts/assistente/praktijkondersteuner) sturen. 

Uw dossier en uitslagen inzien kan op dit moment alleen via de website van MGN, niet via de app. 

Kijk voor meer informatie op mijngezondheid.net

Wij willen alle patienten vragen voor herhaalmedicatie, online afspraak maken en medische vragen voortaan deze website of app te gebruiken en niet meer via het emailadres van de praktijk. 


 

Praktijk gesloten

De praktijk is gesloten op: 

- Dinsdagmiddag 28 mei 2024 vanaf 14.00 uur

 Verder is de praktijk op dit moment gesloten voor nieuwe aanmeldingen


...

Online Dossier

Online dossier inzien is mogelijk voor personen van 16 jaar en ouder, in bezit van een DigiD. 

Door het online inzien van uw dossier heeft u meer informatie om samen met de huisarts te praten over uw gezondheid en behandeling, maar ook kunt u direct uw labuitslagen en recente medicatie inzien.

Sinds september 2023 werken wij met online dossier inzage via mijngezondheid.net

MijnGezondheid.net is een online omgeving waarmee u eenvoudig en snel gezondheidszaken bij uw huisarts of apotheek kunt regelen. Informeer bij uw huisarts of apotheek of deze MijnGezondheid.net aanbiedt. Als aanvulling op het patiëntenportaal MijnGezondheid.net kunt u gebruik maken van de app MedGemak

Via deze app kunt u ook heel makkelijk een bericht of vraag aan uw zorgverlener of de assistente sturen en online afspraken maken.