Dokter D. Reis nieuwe praktijkeigenaar/Pensioen doker P. Reis 

Vanaf 1 april 2020 zijn Huisartspraktijk Reis en Huisartspraktijk van Eik en Duinen samen gegaan en is de praktijk overgenomen door dokter D. Reis.  

I.v.m. de corona situatie is dokter P. Reis versneld met pensioen gegaan per 1 april 2020. Helaas is het door de corona maatregelen op dit moment niet mogelijk om een afscheidsreceptie voor hem te organiseren, dit zal uiteraard nog wel gebeuren wanneer dit weer mogelijk is. 

Beluister hieronder een persoonlijke boodschap van drs P. Reis:

 

Update Covid19 vaccinatie

11 mei:
In de loop van Mei ontvangen de patienten onder de 60 jaar die vallen onder een medisch risico groep (en daarmee ook een medische indicatie hebben voor de jaarlijkse griepprik) een uitnodiging voor vaccinatie via de GGD.
Wij willen de mensen die onder deze groep vallen vragen eerst deze post af te wachten en niet naar de praktijk te bellen of mailen of ze op deze lijst staan, i.v.m. de te grote drukte aan de telefoon voor de assistenten. Wij willen alle patienten ook graag met de reguliere huisartsenzorg kunnen helpen.
Mocht u na 21 mei nog geen uitnodiging ontvangen hebben en wel onder deze groep vallen, stuur dan even een mail naar de praktijk.

Voor de patienten die vallen in de leeftijdsgroep tussen de 60-65 jaar komt er begin juni weer een (voorlopig laatste) prikmoment op de praktijk (met Astra Zeneca). Binnenkort zullen de mensen die daarvoor in aanmerking komen en nog niet geweest zijn een uitnodiging ontvangen.

Helaas is er op dit moment nog geen mogelijkheid voor de leeftijdsgroep tussen de 60 en 65 jaar om een ander merk vaccin te ontvangen.Wij hebben hier ook geen invloed op en kunnen deze groep ook niet aanmelden bij de GGD. Wij vragen deze groep mensen de media in de gaten te houden .

Meer informatie rondom de vaccinatie tegen Covid kunt u vinden op de website https://www.thuisarts.nl/corona/ik-denk-erover-om-prikken-tegen-corona-te-halen. Ook kunt u de berichtgeving volgen op coronavaccinatie.nl 

We vragen u nogmaals hierover niet de assistente te bellen, om te grote drukte aan de telefoon te voorkomen. Mocht u toch dringende vragen hebben, vragen wij u deze per mail te sturen. Of neem contact op met het landelijk publieksinformatienummer 0800 - 1351 (tussen 08:00 en 20:00 uur).

 

Praktijk gesloten

De praktijk is gesloten op: 
- Woensdag 16 juni 2021 vanaf 11.30uur.
- Donderdag 24 juni 2021 vanaf 11.30uur....

Corona


Wij vragen uw begrip voor de volgende maatregelen om bij te dragen aan het indammen van de verspreiding en ook het risico voor ons personeel op contact met Corona te beperken.

Maatregelen ivm Corona (update 1 oktober 2020):

  • Het dragen van een mondkapje in de praktijk is per 1 oktober 2020 verplicht. Indien u er geen heeft kunt u een (wegwerp) niet-medisch mondkapje aanschaffen bij de balie.

  • Wilt u bij binnenkomst bij de paal uw handen desinfecteren?

  • Heeft u een van de volgende klachten: verkoudheid, koorts, keelpijn of hoesten of bent u op vakantie geweest in een oranje gebied en nog geen contact gehad met de assistente? Dan vragen wij u om eerst telefonisch contact op te nemen met de assistente voor u de praktijk binnen gaat.

  • Houdt zoveel mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar en van het personeel

  • Er mag in principe maximaal 1 persoon per afspraak naar binnen.

  • I.v.m. het 1,5 meter afstand houden kunnen er maximaal 4 personen wachten in de wachtkamer. Oudere mensen en mensen die slecht ter been zijn hebben hierbij voorrang.

  • Het is helaas niet mogelijk in de gang te wachten i.vm. de looproutes en het 1,5 meter afstand houden. Zijn alle plekken in de wachtkamer bezet, dan vragen wij u buiten of in de auto te wachten. Mocht u in uw auto wachten, geef dit dan aan bij de assistente, dan kunnen wij u evt. bellen wanneer u aan de beurt bent. ZOrg dat uw juiste telefoonnummer bij ons bekend is.

  • Kom niet veel te vroeg voor uw afspraak i.v.m. de beperkte plekken in de wachtkamer. 

Corona test:

Iedereen met milde klachten die mogelijk duiden op het coronavirus, zoals neusverkoudheid en/of hoest en/of lichte koorts (tot 38°C), kunnen via het landelijke nummer 0800-1202 een afspraak maken om zich te laten testen bij de GGD.

Neem contact op met de praktijk bij ernstige klachten of indien u klachten heeft en behoort tot een risicogroep (ouder dan 70 jaar, zeer veel overgewicht en/of een onderliggende aandoening)

Verklaring:

Vraagt u - bijvoorbeeld op verzoek van uw werkgever, de school van uw kinderen of een andere instantie - uw huisarts om een geneeskundige verklaring? Uw eigen huisarts kan u deze niet geven. Zulke geneeskundige verklaringen mogen alleen worden afgegeven door een onafhankelijke arts. Zo blijft er een duidelijke grens tussen uw eventuele behandeling door uw huisarts en het beoordelen of u bijvoorbeeld in staat bent om te werken of naar school te gaan en onder welke voorwaarden.
Wat kunt u doen om een geneeskundige verklaring te krijgen? U kunt zelf een verklaring geven of degene die een verklaring wil hebben vragen of hij/zij een onafhankelijk arts daarvoor heeft. 

 


Online Dossier

Sinds kort is mogelijk om online in te loggen en een deel van uw medische dossier (vanaf 1-7-2020) online in te zien. Op dit moment is dit i.v.m. de wettelijke eisen alleen mogelijk voor personen van 16 jaar en ouder. 

Door het online inzien van uw dossier heeft u meer informatie om samen met de huisarts te praten over uw gezondheid en behandeling, maar ook kunt u direct uw labuitslagen en recente medicatie inzien.

Het is voor nu alleen mogelijk om na registratie in te loggen via een online portal van ons computersysteem, CGM Life e-services. Er wordt nog gewerkt aan een PGO (een persoonlijke gezondheidsomgeving), waarbij het mogelijk is om toegang te krijgen tot medische gegevens uit meerdere bronnen.  

Om in te kunnen loggen en online uw dossier in te zien moeten er een aantal stappen genomen worden:

1) Stuur een mail naar de praktijk preis@ezorg.nl dat u online uw dossier wil kunnen inzien, met daarin uw naam, geboortedatum, e-mailadres en telefoonnummer waar u op bereikbaar bent. 

2) I.v.m. de corona maatregelen zal de assistente na de lockdown met u een afspraak maken om de registratie op de praktijk te regelen. Het is belangrijk dat u een geldig legitimatiebewijs meeneemt naar deze afspraak!

Tijdens deze afspraak ondertekent u een toestemmingsformulier, controleren wij dat de inloggegevens ook daadwerkelijk aan de juiste persoon geven worden en krijgt u een persoonlijke pincode mee die u nodig heeft om uw registratie thuis af te ronden. 

3) Log thuis vanaf uw pc in via de portal CGM LIFE eServices en rond de registratie af. Let op, hiervoor moet u niet 'pop ups' hebben uitgeschakeld op uw pc, want dan lukt de registratie niet.