Dokter D. Reis nieuwe praktijkeigenaar/Pensioen doker P. Reis 

Vanaf 1 april 2020 zijn Huisartspraktijk Reis en Huisartspraktijk van Eik en Duinen samen gegaan en is de praktijk overgenomen door dokter D. Reis.  

I.v.m. de corona situatie is dokter P. Reis versneld met pensioen gegaan per 1 april 2020. Helaas is het door de corona maatregelen op dit moment niet mogelijk om een afscheidsreceptie voor hem te organiseren, dit zal uiteraard nog wel gebeuren wanneer dit weer mogelijk is. 

Beluister hieronder een persoonlijke boodschap van drs P. Reis:

 

Griep- en Pneumokokkenvaccinatie 2023

De griep- en pneumokokkenvacinatie momenten zullen op woensdagmiddag 25 oktober tussen 12.30 en 16.00 en vrijdagochtend 3 november tussen 8.00 en 12.00 plaats vinden. 

Neemt u uw uitnodigingsbrief mee als u komt?

Praktijk gesloten

De praktijk is gesloten op: 

- Woensdagmiddag 25 okt  ivm de griepprikmdidag
- Vrijdag 3 november (wel griepprikochtend van 8-12u)
- Vrijdag 17 nov

 Verder is de praktijk op dit moment gesloten voor nieuwe aanmeldingen


...

Online Dossier

Sinds kort is mogelijk om online in te loggen en een deel van uw medische dossier (vanaf 1-7-2020) online in te zien. Op dit moment is dit i.v.m. de wettelijke eisen alleen mogelijk voor personen van 16 jaar en ouder. 

Door het online inzien van uw dossier heeft u meer informatie om samen met de huisarts te praten over uw gezondheid en behandeling, maar ook kunt u direct uw labuitslagen en recente medicatie inzien.

Het is mogelijk om op twee manieren in te loggen:

1) Na registratie op de praktijk via het online portal van ons computersysteem, CGM Life e-services via de portal CGM LIFE eServices 
Neem voor registratie voor dit portal contact op met de praktijk via preis@ezorg.nl 

2) Via de PGO (een persoonlijke gezondheidsomgeving) van ons computersysteem, waarbij het (in de toekomst) mogelijk is om toegang te krijgen tot medische gegevens uit meerdere bronnen.  
U kunt zich hiervoor heel makkelijk aanmelden via: CGMlife-PGO.