Dokter D. Reis nieuwe praktijkeigenaar/Pensioen doker P. Reis 

Vanaf 1 april 2020 zijn Huisartspraktijk Reis en Huisartspraktijk van Eik en Duinen samen gegaan en is de praktijk overgenomen door dokter D. Reis.  

I.v.m. de corona situatie is dokter P. Reis versneld met pensioen gegaan per 1 april 2020. Helaas is het door de corona maatregelen op dit moment niet mogelijk om een afscheidsreceptie voor hem te organiseren, dit zal uiteraard nog wel gebeuren wanneer dit weer mogelijk is. 

Beluister hieronder een persoonlijke boodschap van drs P. Reis:

 

Griepvaccinaties 2021

 

Onze jaarlijkse griepvaccinatitie prikdagen zullen dit jaar wat later zijn dan wij zouden willen, wij krijgen helaas de vaccins pas begin november geleverd. Zodra de prikdagen bekend zijn zullen wij deze ook op de website bekend maken. 


Praktijk gesloten

De praktijk is gesloten op: 

- Dinsdag 14 September
- Vrijdag 15 oktober vanaf 14.00 uur


...

Corona


Wij vragen uw begrip voor de volgende maatregelen om bij te dragen aan het indammen van de verspreiding en ook het risico voor ons personeel op contact met Corona te beperken.

Maatregelen ivm Corona (update 1 oktober 2020):

  • Het dragen van een mondkapje in de praktijk is per 1 oktober 2020 verplicht. Indien u er geen heeft kunt u een (wegwerp) niet-medisch mondkapje aanschaffen bij de balie.

  • Wilt u bij binnenkomst bij de paal uw handen desinfecteren?

  • Heeft u een van de volgende klachten: verkoudheid, koorts, keelpijn of hoesten of bent u op vakantie geweest in een oranje gebied en nog geen contact gehad met de assistente? Dan vragen wij u om eerst telefonisch contact op te nemen met de assistente voor u de praktijk binnen gaat.

  • Houdt zoveel mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar en van het personeel

  • Er mag in principe maximaal 1 persoon per afspraak naar binnen.

  • I.v.m. het 1,5 meter afstand houden kunnen er maximaal 4 personen wachten in de wachtkamer. Oudere mensen en mensen die slecht ter been zijn hebben hierbij voorrang.

  • Het is helaas niet mogelijk in de gang te wachten i.vm. de looproutes en het 1,5 meter afstand houden. Zijn alle plekken in de wachtkamer bezet, dan vragen wij u buiten of in de auto te wachten. Mocht u in uw auto wachten, geef dit dan aan bij de assistente, dan kunnen wij u evt. bellen wanneer u aan de beurt bent. ZOrg dat uw juiste telefoonnummer bij ons bekend is.

  • Kom niet veel te vroeg voor uw afspraak i.v.m. de beperkte plekken in de wachtkamer. 

Corona test:

Iedereen met milde klachten die mogelijk duiden op het coronavirus, zoals neusverkoudheid en/of hoest en/of lichte koorts (tot 38°C), kunnen via het landelijke nummer 0800-1202 een afspraak maken om zich te laten testen bij de GGD.

Neem contact op met de praktijk bij ernstige klachten of indien u klachten heeft en behoort tot een risicogroep (ouder dan 70 jaar, zeer veel overgewicht en/of een onderliggende aandoening)

Verklaring:

Vraagt u - bijvoorbeeld op verzoek van uw werkgever, de school van uw kinderen of een andere instantie - uw huisarts om een geneeskundige verklaring? Uw eigen huisarts kan u deze niet geven. Zulke geneeskundige verklaringen mogen alleen worden afgegeven door een onafhankelijke arts. Zo blijft er een duidelijke grens tussen uw eventuele behandeling door uw huisarts en het beoordelen of u bijvoorbeeld in staat bent om te werken of naar school te gaan en onder welke voorwaarden.
Wat kunt u doen om een geneeskundige verklaring te krijgen? U kunt zelf een verklaring geven of degene die een verklaring wil hebben vragen of hij/zij een onafhankelijk arts daarvoor heeft. 

 


Online Dossier

Sinds kort is mogelijk om online in te loggen en een deel van uw medische dossier (vanaf 1-7-2020) online in te zien. Op dit moment is dit i.v.m. de wettelijke eisen alleen mogelijk voor personen van 16 jaar en ouder. 

Door het online inzien van uw dossier heeft u meer informatie om samen met de huisarts te praten over uw gezondheid en behandeling, maar ook kunt u direct uw labuitslagen en recente medicatie inzien.

Het is voor nu alleen mogelijk om na registratie in te loggen via een online portal van ons computersysteem, CGM Life e-services. Er wordt nog gewerkt aan een PGO (een persoonlijke gezondheidsomgeving), waarbij het mogelijk is om toegang te krijgen tot medische gegevens uit meerdere bronnen.  

Om in te kunnen loggen en online uw dossier in te zien moeten er een aantal stappen genomen worden:

1) Stuur een mail naar de praktijk preis@ezorg.nl dat u online uw dossier wil kunnen inzien, met daarin uw naam, geboortedatum, e-mailadres en telefoonnummer waar u op bereikbaar bent. 

2) I.v.m. de corona maatregelen zal de assistente na de lockdown met u een afspraak maken om de registratie op de praktijk te regelen. Het is belangrijk dat u een geldig legitimatiebewijs meeneemt naar deze afspraak!

Tijdens deze afspraak ondertekent u een toestemmingsformulier, controleren wij dat de inloggegevens ook daadwerkelijk aan de juiste persoon geven worden en krijgt u een persoonlijke pincode mee die u nodig heeft om uw registratie thuis af te ronden. 

3) Log thuis vanaf uw pc in via de portal CGM LIFE eServices en rond de registratie af. Let op, hiervoor moet u niet 'pop ups' hebben uitgeschakeld op uw pc, want dan lukt de registratie niet.